شنبه 18 مرداد 1404
١٥ صفر ١٤٤٧

اردوی زیارتی قم جمکران توسط کاروان دانشجویی الزهرا(س) برگزار شد

دسته بندی :
اخبار عمومی
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
بازنشر
0
554
اولین جلسه پس از سفر عمره دانشگاهیان همزمان با ایام میلاد فرخنده حضرت معصومه(س) در قالب اردوی زیارتی قم-جمکران روز پنجشنبه مورخ ۱1 اردیبهشت ماه برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک،اولین جلسه پس از سفر عمره دانشگاهیان همزمان با دهه کرامت و ایام میلاد فرخنده حضرت معصومه(س) و روز دختر، با اعزام یک کاروان از تهران در قالب اردوی زیارتی قم-جمکران روز پنجشنبه مورخ ۱1 اردیبهشت ماه برگزار شد.

 این اردوی دو روزه که با هدف ارتقای معنویت، ایجاد فضایی برای تبادل اندیشه‌های دینی و فرهنگی،دیدار هم کاروانی ها و حفظ تاثیرات معنوی سفر عمره طراحی شده بود، مورد استقبال دانشجویان عمره گزار کاروان الزهرا(س) قرار گرفت.

دانشجویان شرکت کننده در این اردو، علاوه بر زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، در مسجد مقدس جمکران حضور یافته و ضمن بهره‌مندی از فضای معنوی این مکان مقدس، از دیگر اماکن مذهبی و تاریخی شهر قم مانند بیت بنیانگزار کبیر انقلاب اسلامی،امام خمینی(ره)،بیت النور،محل اقامت و عبادت حضرت معصومه(س)،گلزار شیخان و کوه خضر بازدید کرده و به مقام شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.

دانشجویان همچنین در نشست‌ معرفتی و برنامه قم شناسی با حضور حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی حضور یافتند.

اقامه نمازهای جماعت در حرم مطهر و شرکت در مراسم دعای کمیل از دیگر برنامه های این اردوی زیارتی بود.همچنین به مناسبت روز دختر ،هدیه ای از سوی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به زائرین دانشجو به رسم یادبود اهدا شد.

اردوی زیارتی دو روزه‌ قم با استقبال گسترده دانشجویان عمره گزار همراه شد و شرکت‌کنندگان ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این اردو، خواستار تداوم چنین برنامه‌هایی در راستای تقویت بنیه دینی و فرهنگی دانشجویان شدند.

گفتنی است کاروان دانشجویی الزهرا(س) به مدیریت حاج داود رضائی اولین کاروان از دانشجویان عمره گزار بود که دوم بهمن ماه از ایستگاه پروازی تهران به سرزمین وحی اعزام شدند.

 

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
0
554
اخبار مرتبط
نظر خود را بنویسید
من شرایط و ضوابط ارسال نظر در لبیک را خوانده‌ام و می‌پذیرم.