چهارشنبه 17 بهمن 1403
٦ شعبان ١٤٤٦

ورود حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی به مکه مکرمه؛ تأکید بر نقش دانشجویان در جریان‌سازی معنوی

دسته بندی :
اخبار عمومی
۱۳ بهمن ۱۴۰۳
بازنشر
0
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، شامگاه امروز وارد مکه مکرمه شد و در بدو ورود، مورد استقبال گرم مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، شامگاه امروز وارد مکه مکرمه شد و در بدو ورود، مورد استقبال گرم مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه قرار گرفت.

در نخستین اظهارات خود پس از ورود به سرزمین وحی، با اشاره به جایگاه ویژه سفر حج برای دانشجویان گفت: «یکی از ظرفیت‌های ارزشمند دینی و معنوی جامعه ما، موضوع تشرف به حرم الهی، حرم نبوی و زیارت اهل بیت (علیهم‌السلام) در سرزمین وحی است.»

تحول معنوی دانشجویان؛ یک جریان اثرگذار در جامعه

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه این سفر برای جوانان و دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: «دانشجویان به دلیل روحیه جست‌وجوگری و تأثیرگذاری که در محیط‌های علمی و اجتماعی دارند، در این سفر دچار تحولی معنوی می‌شوند که این تحول را به محیط‌های دانشگاهی، خانوادگی و اجتماعی خود منتقل می‌کنند. این انس و تجدید روحیه معنوی، یک جریان اثرگذار را در جامعه شکل می‌دهد.»

وی با اشاره به تجربه‌های گذشته تصریح کرد: «هرجا که دانشگاه و جریان جوان و دانشجو پای کار آمده، آن موضوع به یک جریان عمومی تبدیل شده است. نمونه‌های آن را در اعتکاف دانشجویی، هیئت‌های مذهبی، اردوهای جهادی و راهیان نور شاهد بوده‌ایم. عمره دانشجویی نیز از همین جنس است و می‌تواند تحولی بزرگ در فضای معنوی دانشگاه‌ها ایجاد کند.»

استقبال بی‌نظیر دانشجویان از عمره؛ ۱۳۰ هزار ثبت‌نام برای ۴۰۰۰ سهمیه

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با اشاره به استقبال گسترده دانشجویان از این سفر معنوی گفت: «با وجود اینکه دانشجویان با هزینه شخصی خود مشرف می‌شوند، اما شور و اشتیاق آن‌ها برای زیارت خانه خدا چنان زیاد است که امسال در حالی که تنها ۴۰۰۰ سهمیه برای عمره دانشجویی در نظر گرفته شده بود، بیش از ۱۳۰ هزار نفر برای این سفر ثبت‌نام کردند. چنین استقبالی در هیچ جای دیگر دیده نمی‌شود.»

وی با اشاره به وقفه‌ای که طی یک دهه اخیر در اعزام کاروان‌های دانشجویی ایجاد شده بود، اظهار داشت: «ما ۱۰ سال از این سفر معنوی محروم بودیم و قطعاً از برکات آن نیز بی‌نصیب ماندیم. اما امیدواریم به لطف پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (علیهم‌السلام)، این چشمه پرفیض دوباره در فضای دانشگاه‌ها جریان یابد و اثرات معنوی آن را در سطح جامعه شاهد باشیم.»

گفتنی است: حجت الاسلام اکبری مسئول دفتر بعثه در مکه برخی از مشکلات اجرائی عمره دانشجویی را به ایشان مطرح کرده و حجت الاسلام والمسلمین رستمی در جریان جزئیات آن قرار گرفت.و مقرر شد برای کاروان های بعد این نواقص مرتفع شود.

ورود حجت‌الاسلام رستمی به مکه، نویدبخش تقویت جریان معنویت در میان دانشجویان است و امید می‌رود که این حضور، زمینه‌ساز گسترش فرهنگ زیارت و انس جوانان با معارف دینی در فضای دانشگاهی باشد

 

۱۳ بهمن ۱۴۰۳
0
اخبار مرتبط
نظر خود را بنویسید
من شرایط و ضوابط ارسال نظر در لبیک را خوانده‌ام و می‌پذیرم.
پربازدید ترین مطالب
مراسم قرعه کشی عمره دانشگاهیان برگزار شد
۱۳ آذر ۱۴۰۳
مراسم قرعه‌کشی عمره دانشگاهیان 13آذرماه برگزار می‌شود
۱۰ آذر ۱۴۰۳
ثبت‌نام‌ بیستمین دوره عمره دانشگاهیان آغاز شد
۲۸ آبان ۱۴۰۳
پاسخ به پرسش های متداول عمره دانشگاهیان
۲۷ آبان ۱۴۰۳
ثبت نام عمره دانشگاهیان به پایان رسید|4 هزار نفر راهی سرزمین وحی می شوند
۱۳ آذر ۱۴۰۳
مهلت ثبت‌نام عمره دانشگاهیان تا 12 آذرماه تمدید شد
۰۷ آذر ۱۴۰۳
تعداد ثبت‌نام‌کنندگان سفر عمره دانشگاهیان سال 1403 به مرز 77هزار نفر رسید
۰۴ آذر ۱۴۰۳
ثبت‌نام ۱۳۰ هزار دانشجو برای اعزام به عمره
۱۳ آذر ۱۴۰۳
4هزار نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه های سراسر کشور بهمن ماه راهی سرزمین وحی خواهند شد
۱۰ دی ۱۴۰۳
28آبان؛ نشست خبری ثبت نام عمره دانشگاهیان برگزار می شود
۲۷ آبان ۱۴۰۳
اختصاص قطار سریع‌السیر مدینه مکه| برای زائران ایران هزینه اعزام افزایش نمی‌یابد
۲۷ آبان ۱۴۰۳
نخستین کاروانهای عمره دانشگاهیان راهی سرزمین وحی شدند
۰۲ بهمن ۱۴۰۳